

ACTRIS National Facility Technical and Scientific Forum

October 26th 2022, Prague (Czech Republic) | Hybrid

<u>Agenda</u>

Times (CEST) Duration	Торіс
9:30-9:40 10 min	Welcome of the participants – Introduction
9:40-9:50 10 min	Presentation of some survey results
9:50-11:00 70 min	Presentation of ACTRIS components
11:00-11:10 10 min	Group pictures (remote, then physical)
11:10-11:25 15 min	Morning break
11:25-12:35 70 min	Topic: How to better address common issues and respond to needs (scientific and technical point of view)
	Presentation of some survey results - 10 min
	1) Labelling process – Feedback to the HO (Tuesday talk) 15 min
	2) New variables / parameters – Discussion 30 min
	3) Joint research – Ongoing and planned 15 min
12:35-14:05 90 min	Lunch break
14:05-15:15 70 min	Topic: Top-down, bottom-up and cross-NF Communication – How to better circulate information within ACTRIS
	Presentation of some survey results - 10 min
	1) Expected communication loop(s) - 10 min
	2) NF representative as the link between NF community and RI Committee - 10 min
	Quick poll questions (via Slido*) on how to improve communication - 10 min
	3) Discussion on communication tools – 30 min
15:15-15:30 15 min	Afternoon break
15:30-16:10 40 min	Approval of the process for electing the NF representatives – 30 min
	Concluding remarks – 10 min
16:10-16:50 40 min	Topic: Improving inclusiveness for ECI
	Special session highly recommended for PhD students and postdocs working on topics related to ACTRIS NF use

* Make sure you have an Internet connection through your computer/smartphone